Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzelmansur’dan “Kadınlar Günü” Mesajı:

Şiddet, taciz mağduru kadın

Şiddet, taciz mağduru kadın varlığı onur kırıcı

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajında, “Bir 8 Mart’ta daha; şiddete uğrayan, cinayete kurban giden kadınlardan, işsizlikle, yoksullukla, açlıkla mücadele eden kadınlardan bahsediyor olmak, toplumumuz ve insanlık adına onur kırıcı” dedi.
Milletvekili Güzelmansur, mesajında şöyle dedi:
“Türk kadını, bağımsızlık mücadelesinde canını hiçe sayarak yer aldı. Onlar olmasaydı, ekonomik ve toplumsal kalkınmada bu aşamalara gelemezdik. Dolayısıyla Türk kadını, bugün ‘pazar filemi nasıl dolduracağım, tencerede hangi aşı kaynatacağım, çocuğumun karnını nasıl doyuracağım’ endişeleriyle yaşamayı hak etmiyor. Kadınlarımız, kendisinin, eşinin veya çocuğunun işsizlik, umutsuzluk girdabında olmamalı. Kadınlarımız, şiddete maruz kalmamalı, cinayete kurban gitmemeli. Kadınlarımız, sosyal devletin kendilerine sağladığı her türlü güvence ve hakla geleceğe umut içinde bakan bir yaşam sürmeli.
Asırlardır haksızlık, eşitsizlik, şiddet ve ayrımcı uygulamalara karşı mücadele veren tüm kadınları saygıyla selamlıyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
-Cemil Yıldız-