Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kovid İstatistikleri Masada

Hatay İl Sağlık Müdürü

Hatay İl Sağlık Müdürü ve maiyetindeki yönetici kadro, haftanın ilk gününde toplanarak, kovid istatistikleri başta olmak üzere, gündemin önemli konularını masaya yatırdı.

İl Sağlık Müdürlüğü Davud-İ Antaki Toplantı Salonu’nda her ay rutin olarak düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında, Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti.
İlimizde yürütülen sağlık hizmetlerinin etkinlik ve verimlik düzeyi, yapılması planlanan projeler ve iyileştirilmesi gereken hizmetler, sağlık kurmaylarının toplantısında gündem maddesini oluşturdu. Ayrıca ilimizin koronavirüs istatistikleri de incelenerek, uygulanan tedbirler ile alınması gereken ek önlemler de masaya yatırıldı.
Hatay Sağlık İl Müdürü Hambolat, toplantı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“Sağlık hizmetine ihtiyacı olan her vatandaşımıza hizmeti ulaştırmanın birinci önceliğimiz ve sorumluluğumuz olduğu bilinci ile hareket etmek zorundayız. İl yöneticilerimizle ve hastane idarecilerimizle bir araya gelmeyi ve değerlendirmeler yapmayı önemsiyoruz. Sağlık hizmetlerinden ödün vermeden, imkânlarımız ve kaynaklarımız ölçüsünde süreçleri yönetme gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da tedbirli davranması umuduyla, inşallah koronavirüs konusundaki mücadelemizde başarılı olmayı istiyoruz.”
Kısa bir brifing de alan Dr. Musatafa Hambolat, katılımcılara, rehavete kapılmadan, gece-gündüz hizmet odaklı olunması gerektiği vurgusunda bulundu ve teşekkür ettikten sonra da toplantıyı sonlandırdı. -Selvi Günay-