Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT’nin Anneler Günü kampanyasına Miniklerden destek

Annelerine mektup ve kart

Annelerine mektup ve kart göndermenin heyecanını yaşadılar

PTT’nin Anneler Günü’ne özel hazırladığı kampanyaya Antakya Özel Rende Gelişim Anaokulu öğrencileri destek verdi. Dört yaş grubunda bulunan küçükler geçtiğimiz gün Antakya PTT Merkez Müdürlüğü’ne öğretmenleriyle birlikte giderek annelerine hazırladıkları mektupları ve kartları göndermenin heyecanını yaşadılar. PTT Antakya Merkez Müdürlüğüne öğretmenleriyle birlikte gelen minik öğrenciler, teknoloji karşısında unutulmaya yüz tutan mektup, tebrik kartı ve kartpostalları, hazırladıkları zarflara koyarak annelerine yolladı.
Bayramlarda, yılbaşı ve özel günlerde duyguların ifadesi için kullanılan mektup, tebrik kartları ve kartpostalların; teknolojiye yenik düştüğünü hatırlatan Antakya Özel Rende Gelişim Anaokulu yöneticileri; “Geçmişin haberleşme aracı olarak kullanılan, kentlerin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan kartpostalların kullanımı artık yok denecek kadar az. Kartpostal gönderme alışkanlığının azalmasında, cep telefonu ve bilgisayar aracılığıyla haberleşme etkili oluyor. Eskiden herkes özel günlerde postacıların yolunu gözler onlara maniler hazırlardı. Ama yeni nesil bu eski güzelliklerden mahrum. Biz öğrencilerimize ve ailelerine bu nedenle bir nostalji yaşatmak istedik. Öğrencilerimiz hazırladıkları tebrik kartlarını, kartpostallarını ve mektuplarını annelerine gönderdi” diye konuştular.
Minik öğrenciler Anneler günü nedeniyle hazırladıkları tebrik kartlarını ve mektupları yolladıktan sonra, PTT binası önünde hatıra fotoğrafı çektirerek PTT’den ayrıldılar.
-Mehmet ÖZGÜN-