Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin Parlayan Yıldızıyız”

Metin Yılmaz, Hz. Ayşe

Metin Yılmaz, Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini söyledi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından il ve ilçe derneklerine yönelik olarak “Okul Aile Birliği Rehberi Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi. Seminere, Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Metin Yılmaz da katılım gösterdi.
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Yılmaz, şunları söyledi:
“ÖNDER Genel Merkezi’nin yaptığı Okul Aile Birliği Başkanları Eğitici Eğitimini Programı’na Hatay ilimizi temsilen katılarak, okulumuza ‘Robotik Kodlama Laboratuvarı’ kurulması konusunda ilk sıraya konulmasını ayarladık, çok şükür. Bu desteklerinden dolayı, Önder’e, tüm kademelerinde emek verenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Okul Aile Birlikleri eğitimleri konusunda aldığım eğitimi Hatay’a uygulama konusunda, Sayın Müdürüm başta olmak üzere, desteklerinizi bekliyorum.”
İçerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile ( e-kitap, z-kitap ) zenginleştirilmiş, öğrenciye dilediği zaman destek verecek nitelikte hazırlanan Z Kütüphane’nin kitaplarının ise bu ay içerisinde geleceği bilgisini veren Metin Yılmaz, “Çocuklarımıza ne yapsak azdır” derken, Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğinin de altını çizdi. -Tamer Yazar-