Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Ata’dan İSTE’ye Ziyaret

Hatay Valisi Erdal Ata,

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bir dizi incelemede bulunmak üzere İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret eden Hatay Valisi Erdal Ata’yı, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve öğretim üyeleri karşıladı.
Burada kendisine yapılan sunum için teşekkür eden Vali Ata, “İlkokuldan üniversiteye kadar her aşaması çok kıymetli olan eğitim çalışmalarının kıymetli eğitimcileri ile bir arada olmak mutluluk verici. ‘Beşikten mezara kadar eğitim’ düsturuyla hareket eden bir kültür mirasına sahibiz ve eğitim çalışmalarını çok önemsiyoruz. Eğitim ile ilgili her faaliyette Üniversitemizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.
Gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Ata’ya “Dalış Kulesini” gezdiren İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, kulenin ülkemiz üniversitelerindeki benzer programlarla kıyaslandığında, 6 metre yüksekliğinde ve 4 metre çapındaki tek dalış kulesi olduğunu, su altı kaynağı dersi ile sanayi dalgıcı olarak yetiştirilen öğrencilerin ise sektörde önemli bir boşluğu kapattığını söyledi. Vali Erdal Ata da, bir öğrencinin su altına dalarak yapmış olduğu kaynağı ilgiyle izledi.
-Tamer Yazar-