Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yabancılar Alkış Tuttu

İngilizce Öğretmenlerine İngilizce… İskenderun’daki

İngilizce Öğretmenlerine İngilizce…

İskenderun’daki özel eğitim kurumlarından TEK Kampüs Okullarında, geçtiğimiz hafta sonunda “2.ELT Konferansı” gerçekleştirildi.

Yabancı dil eğitimcilerinin eğitim vizyonuna katkı sağlayan ve bu yıl ikincisi düzenlenen ELT (English Language Teaching) Konferansı, TEK Kampüs Okulları’nda gerçekleştirildi. Hatay genelinde okullardan gelen eğitimcilere ev sahipliği yapan TEK Kampüs Okulları’nda düzenlenen konferans, gün boyu sürdü.
Yabancı dil öğretiminin yöntemi, önemi ve geliştirilmesi ile alakalı olarak, alanında uzman isimlerden Aslıhan Akçay Çelik ve Stephen O’Farrell, konferansa konuşmacı olarak katıldı. Mesleki bilgilerini pekiştirmenin yanı sıra çeşitli aktivitelerle keyifli saatler geçiren katılımcılar, program sonunda toplu fotoğraf çekimi yaptılar. Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Kenan Devrim, ELT Konferansı ile bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, herkese teşekkür etti. Etkinlikler sırasında, öğretmenler, tahtaya kalktı ve öğrenciler gibi sınav türü bir diyaloga tabi tutuldu. Bu arada etkinliğe konuk olarak katılan yabancı uyruklu eğitimciler de Türk Öğretmen ve velileri alkışladı.-Cemil Yıldız-